5/12/08

Επίκαιρα Από Το Μέτωπο

Έφυγε κι ο αγαπητός Δόκτωρ από κοντά μας!

Όχι, δεν έπεσε θύμα κάποιου ισχυροτέρου ερπομένου σαρκοφάγου (δεν υφίσταται άλλωστε τέτοιο) αλλά πήγε απ' ό,τι λέει το ρεπορτάζ στού μακρυνού (Π)αλάσκα, να ντυθεί παραλλαγή για να μπορεί να επιτίθεται σε ακόμη πιο ανυποψίαστα θύματα, ξηράς τε και θαλάσσης!

Κλαυθμός και οδυρμός στον Ε.Σ. Μάναι οδύρονται δια τα τέκνα των! ουχί μόνον καλούνται οι παίδες των να υπηρετήσωσι την ένδοξον Πατρίδα αλλά έχουσι την ατυχήν συγκυρίαν όπως συμπέσωσι χρονικώς και τοπολογικώς μετά τού αδυσωπήτου αυτού σιχαμερού doctor-ος, όστις ως λέγεται δεν έχει αφήσει ζωντανό αξιωματικό για αξιωματικό!

Αναμένουμε εναγωνίως νέα από το Μέτωπο, από τον ανταποκριτή της πρώτης γραμμής Ντόκτορα "eat 'em all" Komodo.

1 βρήκαν το μπουκάλι:

Albatross είπε...

Έτσι...Αν παρακολουθούσανε λίγο Discovery Channel εκεί στο ΠΝ θα γνωρίζανε πως ο Δράκος του Κόμοντο είναι ο...μέγιστος φαγωματίας!

Και θα έπαιρναν τα μέτρα τους.

Τοπογραφία

Τα νησιά Γκαλάπαγκος είναι ένα αρχιπέλαγος αποτελούμενο από 13 κύρια ηφαιστειακά νησιά, 6 μικρότερα νησιά, και 107 βράχους και νησάκια, ανήκει πολιτικά στο Εκουαδόρ και είναι φημισμένο για τον απέραντο αριθμό ενδημικών ειδών τους και τις μελέτες που έκανε εκεί ο Κάρολος Δαρβίνος, οι οποίες οδήγησαν στη θεωρία της φυσικής επιλογής.

Μηνύματα

Διαλέξεις στην Αθήνα