31/12/09

Ανασκόπηση

Λίγα λεπτά προτού εκπνεύσει το σωτήριον έτος 2009 (εδώ στα Γκαλάπαγκος η αλλαγή θα μας έρθει κάποιες ώρες νωρίτερα) ας αποπειραθούμε μια επιγραμματική ανασκόπηση των τεκταινομένων του χρόνου, όσον αφορά επακριβώς στις αναρτήσεις των ζώων συγκριτικά με την τωρινή επικρατούσα κατάσταση.

1/1 Ο ρέδνεκ αντάλλαξε την ισιλάρ με φουλφουρμά...Κατά τ΄άλλα τα ίδια.

8/1 Το ρεκόρ χωριού και γύρω περιοχών παραμένει ακατάρριπτο.

24/1 Ο Δράκος εξακολουθεί να σέρνεται ανέπαφος κι ακμαίος, παρ' όλα τα σημάδια από τις δαγκωματιές στην ουρά.

23/2 Εννοείται πως η υπερπαραγωγή συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον!

14/3 Το μήνυμα στα εισιτήρια μπορεί να αναγράφεται πλέον σωστά, επ'ουδενί όμως δεν μειώθηκαν άλλα μαργαριτάρια που κατά καιρούς πέφτουν από τον ουρανό με την ισχύ μανιταριών (άλλου είδους).

28/4 Η παγκόσμια ιστορική κοινότητα αναψηλάφισε το ζήτημα αναγνωρίζοντας επιτέλους την ιστορική συνέχεια της φυλής των Ούννων μέσω των Νεοελλήνων. Αναμένεται η έκδοση της αντίστοιχης πραγματείας.

1/7 Τα πάντα (τσιγάρα) όλα και τα (δύσμοιρα) κοάλα τίποτα. Ή αλλιώς τα πάντα ρει but everything stays the same.

8/9 Το νησί παραμένει στην γνωστή γεωγραφικά καταγεγραμμένη (εδώ κι αιώνες) θέση. Όπως άλλωστε και τα Γκαλάπαγκος, επιτρέποντας στους ναυαγούς να ταλαιπωρήσουν την διεθνή κοινότητα των ιστολογίων για ακόμη μια χρονιά...

Τοπογραφία

Τα νησιά Γκαλάπαγκος είναι ένα αρχιπέλαγος αποτελούμενο από 13 κύρια ηφαιστειακά νησιά, 6 μικρότερα νησιά, και 107 βράχους και νησάκια, ανήκει πολιτικά στο Εκουαδόρ και είναι φημισμένο για τον απέραντο αριθμό ενδημικών ειδών τους και τις μελέτες που έκανε εκεί ο Κάρολος Δαρβίνος, οι οποίες οδήγησαν στη θεωρία της φυσικής επιλογής.

Μηνύματα

Διαλέξεις στην Αθήνα