31/12/09

Ανασκόπηση

Λίγα λεπτά προτού εκπνεύσει το σωτήριον έτος 2009 (εδώ στα Γκαλάπαγκος η αλλαγή θα μας έρθει κάποιες ώρες νωρίτερα) ας αποπειραθούμε μια επιγραμματική ανασκόπηση των τεκταινομένων του χρόνου, όσον αφορά επακριβώς στις αναρτήσεις των ζώων συγκριτικά με την τωρινή επικρατούσα κατάσταση.

1/1 Ο ρέδνεκ αντάλλαξε την ισιλάρ με φουλφουρμά...Κατά τ΄άλλα τα ίδια.

8/1 Το ρεκόρ χωριού και γύρω περιοχών παραμένει ακατάρριπτο.

24/1 Ο Δράκος εξακολουθεί να σέρνεται ανέπαφος κι ακμαίος, παρ' όλα τα σημάδια από τις δαγκωματιές στην ουρά.

23/2 Εννοείται πως η υπερπαραγωγή συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον!

14/3 Το μήνυμα στα εισιτήρια μπορεί να αναγράφεται πλέον σωστά, επ'ουδενί όμως δεν μειώθηκαν άλλα μαργαριτάρια που κατά καιρούς πέφτουν από τον ουρανό με την ισχύ μανιταριών (άλλου είδους).

28/4 Η παγκόσμια ιστορική κοινότητα αναψηλάφισε το ζήτημα αναγνωρίζοντας επιτέλους την ιστορική συνέχεια της φυλής των Ούννων μέσω των Νεοελλήνων. Αναμένεται η έκδοση της αντίστοιχης πραγματείας.

1/7 Τα πάντα (τσιγάρα) όλα και τα (δύσμοιρα) κοάλα τίποτα. Ή αλλιώς τα πάντα ρει but everything stays the same.

8/9 Το νησί παραμένει στην γνωστή γεωγραφικά καταγεγραμμένη (εδώ κι αιώνες) θέση. Όπως άλλωστε και τα Γκαλάπαγκος, επιτρέποντας στους ναυαγούς να ταλαιπωρήσουν την διεθνή κοινότητα των ιστολογίων για ακόμη μια χρονιά...

6 βρήκαν το μπουκάλι:

Komodo είπε...

Αχ φίλε μου Αλμπατρος,

Την παραδάγκωσα την ουρά μου το 2009. Ευτυχώς όμως ήρθε νέον έτος και ίσως τα πράγματα πάνε καλύτερα. Λέμε τώρα....

υγ. Με την Δαμα Βλακ, πότε θα βγούμε να καταναλώσουμε λίγο αλκοολ? Εγώ βεβαίως, σκαθαροζούμι πίνω συνήθως, αλλα θα κάνω μια εξαίρεση για χάρη της. Οργανωθείτε Γκαλαπάγκεια όντα και κανονίστε την συνάντηση. Δάμα, αν διαβάζεις δεχόμαστε την πρότασή σου ομαδικώς. Μιλώ εξ ονόματος όλων και ως το μεγαλύτερο "ζώον" αυτής της νήσου.

Ανώνυμος είπε...

Κομόδιε περιπετειώδη! Εκδρομή μουσείο! Τι καλά! Αλκοόλ δεν επιτρέπεται γιατί μπορεί να πέσει πάνω στους πίνακες και να κάνει άσχημες χημικές ενώσεις και να χαλάσει τα χρώματα που με πολύ κόπο πέτυχε ο ζωγράφος και μετά να πρέπει να τους ζωγραφίσουμε εμείς και τότε δε θα είναι καλά τα πράματα γιατί κανένα χέρι δεν μπορεί να ζωγραφίσει δυο φορές ακριβώς το ίδιο και ο φύλακας θα θυμώσει πολύ και θα μας δει και ομάδα και θα μας κατηγορήσει για σύσταση συμμορίας και ταραξίες και θα μας παραπέμψει στο Υπουργείο όχι Δημόσιας τάξης αλλά προστασίας του Πολίτη, το οποίο θα ζητήσει τη συμβουλή του Υπουργείου όχι Δικαιοσύνης αλλά κάτι με προστασία ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εκεί άντε να βγάλεις άκρη! Εκδρομή σου λέει μετά!

υ.γ. Και επειδή οι προθεσμίες είναι το φόρτε μου: μπορώ μέχρι αύριο το μεσημέρι μετά κάθε 2ο σουκού και μετά ανά τρίμηνο (σημειώστε τα να μην τα ξεχνάτε..επίσης δε μ αρέσει η πάπρικα και το καρύδι..σημείωστε το και αυτό)

Με διακριτικότητα
Δάμα Βλακ α-λογιν

Komodo είπε...

Μες στο μουσείο, μες στο μουσείο θέλω να γίνω πορτραίτο κι εγώ...

Κλείσαμε λοιπόν Δάμα για την επομένη Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, μεσημέρι, σε όποιο μουσείο επιλέξεις και υποδείξεις. Αν έχετε αντίρρηση, θα την ακούσω (πριν την καταβροχθίσω και αυτήν και τον αντιρρησία). Όλα τα γκαλαπάγκεια όντα θα φέρουν ρόδον ανα χείρας ή στο πέτο, δια να αναγνωρισθούν δεόντως.

Επιβεβαιώσατε παρακαλώ όλοι την συμμετοχή σας στο επικείμενο κομόδειον δρώμενο με δαμαβλάκειον ύφος, μιρκάτια σοβαρότητα και αλμπάτρια φαντασία εντός των επομένων ημερών στο παρόν post.

Photomeerkat είπε...

Λόγω υποχρεώσεων αδυνατούμε την Κυριακή Ντόκτωρ. Θα κανονισθεί όμως εις εύθετον χρόνον...

Komodo είπε...

Σε κατασπάραξα ήδη Μίρκατ...

Κανονίστε το λοιπόν και σφυρίξτε μου. Στον διπλανό κοκοφοίνικα θα είμαι, αναμένοντας τον Κηθ να πέσει στο ανοιχτό στόμα μου...

thalassa είπε...

ακύρωσα το εισιτήριο της έκθεσης,μάδησα και τη μαργαρίτα, ως καλή ντάμα θα αφήσω τα μπατσούνια μου στην άκρη μέχρι να συνεχιστεί η παρτίδα ευελπιστώντας να μη με λιμπιστεί ο παλιοσκώρος

ΔουΒου 000

Τοπογραφία

Τα νησιά Γκαλάπαγκος είναι ένα αρχιπέλαγος αποτελούμενο από 13 κύρια ηφαιστειακά νησιά, 6 μικρότερα νησιά, και 107 βράχους και νησάκια, ανήκει πολιτικά στο Εκουαδόρ και είναι φημισμένο για τον απέραντο αριθμό ενδημικών ειδών τους και τις μελέτες που έκανε εκεί ο Κάρολος Δαρβίνος, οι οποίες οδήγησαν στη θεωρία της φυσικής επιλογής.

Μηνύματα

Διαλέξεις στην Αθήνα