31/5/11

Μπανανοδημοκρατία

Ο πολιτικός ολκής Παπουτσής κρίνει πως ο αποκλεισμός-προπηλακισμός (σιγά τα αίματα) βουλευτών από "Αγανακτισμένους" δεν τιμά την δημοκρατία. Μάλιστα.

Η εν γένει παρουσία των πολιτικών σήμερα προφανώς τιμά την δημοκρατία.

Το γεγονός ότι οι κλέφτες κυκλοφορούν (και θα κυκλοφορούν) ελεύθεροι τιμά την δημοκρατία.

Το γεγονός ότι φροντίσανε να παραγράψουν αδικήματα τιμά την δημοκρατία.

Η βουλευτική ασυλία τιμά την δημοκρατία.

Η απαίτηση βουλευτών για αναδρομικές συντάξεις τιμά την δημοκρατία.

Χρηματιστήριο, μοναστήρια, offshore στα Κέιμαν (όχι πολύ μακριά από εδώ), υποβρύχια που γέρνουν από τις μίζες τιμάνε την δημοκρατία.

Από την άλλη πολιτικό πρόσωπο της Αντιπολιτεύσεως θίγεται στο αεροδρόμιο και απειλεί με μηνύσεις πολίτη που...τόλμησε να μονολογήσει πως για όλα φταίνε οι πολιτικοί! Έγκλημα που δεν παραγράφεται παρά μόνο μετά από 3.000 χρόνια και 17.000.000 μετανοείστε!

Τέλος ο Μέγας (στα κιλά) Πάγκαλος τονίζει πως δεν τον απασχολούν κινήματα του...Facebook. Κι εμένα δεν μου αρέσει η σελίδα αλλά αμφιβάλλω αν όλοι αυτοί που κατεβήκανε στο Σύνταγμα έχουν facebook ή τους συγκινεί το ζήτημα του facebook. Άλλωστε άλλο πρέπει να τον απασχολεί αυτή την στιγμή και όχι τέτοια ποταπά θέματα: Αν θα χωρέσει στο ελικόπτερο (είναι και στενή η είσοδος) όταν χρειαστεί να την κάνει από την Μπανανία.

Μήπως η υπερβολική δημοκρατία τους χτύπησε στο κεφάλι; Μήπως το ελληνικό πολίτευμα ήταν ανέκαθεν η Ασυδοσία;

Τοπογραφία

Τα νησιά Γκαλάπαγκος είναι ένα αρχιπέλαγος αποτελούμενο από 13 κύρια ηφαιστειακά νησιά, 6 μικρότερα νησιά, και 107 βράχους και νησάκια, ανήκει πολιτικά στο Εκουαδόρ και είναι φημισμένο για τον απέραντο αριθμό ενδημικών ειδών τους και τις μελέτες που έκανε εκεί ο Κάρολος Δαρβίνος, οι οποίες οδήγησαν στη θεωρία της φυσικής επιλογής.

Μηνύματα

Διαλέξεις στην Αθήνα