13/2/12

Της καρέκλας


 Είναι πλέον προφανές πως τέτοιου είδους καταστροφές δεν αποτελούν επαρκή λόγο τριξίματος, ταρακούνησης καρέκλας πολιτικού της ταλαίπωρης Grecia. Δεν είναι αρκετές, κάτι λείπει, ένα ισχυρό συστατικό...

Ιδού λοιπόν τί πρέπει να συμβεί για να βρεθεί η...δύναμη ψυχής ώστε να εγκαταλειφθεί η υπουργική πολυθρόνα! Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, η παραίτηση ισοδυναμεί με απλή λιποψυχία.

2 βρήκαν το μπουκάλι:

DamaBlack είπε...

χαχαχαχα φοβερό!! και μονίμως επίκαιρο!! να στε καλά αγαπητά μου πτηνά και να σχίζετε τους αιθέρες (ελπίζω όχι τους αττικούς γιατί θα πεθάνετε από το καυσαέριο ή βενζινοκάτιμαλονονιτρίλη (κοινώς ντάκρι-γκον)
η μονίμως πιστή σας Δάμα...

Albatross είπε...

Δάμα ευχαριστούμε εκ βάθος καρδίας για τις ευχές και ανταποδίδουμε!

Τώρα τελευταία άκουσα κάτι και για diesel... Κοινώς δεν γλιτώνουμε από πουθενά! Μου φαίνεται πρέπει να την κάνουμε μόνιμα προς Γκαλάπαγκος!

Τοπογραφία

Τα νησιά Γκαλάπαγκος είναι ένα αρχιπέλαγος αποτελούμενο από 13 κύρια ηφαιστειακά νησιά, 6 μικρότερα νησιά, και 107 βράχους και νησάκια, ανήκει πολιτικά στο Εκουαδόρ και είναι φημισμένο για τον απέραντο αριθμό ενδημικών ειδών τους και τις μελέτες που έκανε εκεί ο Κάρολος Δαρβίνος, οι οποίες οδήγησαν στη θεωρία της φυσικής επιλογής.

Μηνύματα

Διαλέξεις στην Αθήνα