14/4/08

Τα μπραντεφέρ της λαγνείας

Τελικά, εδώ στον μακρινό ειρηνικό αποδεικνύεται πως, όποτε πιάνουμε τηλεοπτική εκπομπή από την ευρωπαϊκή Grecia, το (συνήθως άκρως σουρεαλιστικό) θέαμα μας χαρίζει απλόχερα απόλαυση πέρα κάθε προσδοκίας. Χθες βράδυ λοιπόν πήρε το μάτι μου ένα φαντασμαγορικό show της ελληνικής TV, το γλαφυρά λεγόμενο The Show Sexy, και κάθισα γεμάτος ειλικρινή περιέργεια να το παρακολουθήσω. Μπορώ να πω πως η θέαση άξιζε κάθε της λεπτό και με το παραπάνω!

Κάτι ημίγυμνοι τύποι (και των δύο ανθρωπίνων φύλων) περιφερόντουσαν σε μια λαμπερή (sic) πασαρέλα, λικνιζόμενοι αυτάρεσκα (για την ακρίβεια η κομπορρημοσύνη έρεε από πάνω τους), δεχόμενοι τις επευφημίες και την θετική ψήφο του κοινού, που αποφάσιζε ποιός από τους δύο εκάστοτε διαγωνιζόμενους θα προχωρούσε στον επόμενο γύρο. Ποιό ήταν το κριτήριο; Μα...πόσα καντάρια sexy είναι ο καθένας!!! Πόσες περισσότερες χορευτικές (δήθεν λάγνες) περιστροφές θα κάνει γύρω από τον εαυτό του, πόσες γραμμώσεις και κοιλιακούς διαθέτει (ο ανήρ), ή πόσο καλοσχηματισμένο και καλοστημένο στήθος και μπούτι έχει πετάξει σε κοινή θέα (η γυνή). Μιλάμε για πραγματικές μάχες, που δεν μπορούσα παρά να ταυτίσω με τον πάλαι ποτέ μεγάλο σκακιστικό "πόλεμο" των δύο κόσμων μεταξύ Φίσερ και Σπάσκυ στο επίσης μακρινό Ρέυκιαβικ! Το μοναδικό πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση (των Σέξυδων) ήταν που η αμοιβάδα -που χάζευα στην πιο πέρα παραλία- φαινόταν να διαθέτει περισσότερα διανοητικά ταλέντα απ΄όλους τους διαγωνιζόμενους του show μαζί.... Άσε που διέθετε και πιο σεμνό προφίλ.

Όπως εύστοχα και με σοβαρό ύφος παρατήρησε και ο Komodo που έτυχε να περνάει (μάλλον να σέρνεται νωχελικά) από εκεί (αν και ο ίδιος αναμφίβολα θα καταποντιζόταν σε παρόμοιο διαγωνισμό): όποιος δηλώνει sexy παύει αυτομάτως να είναι... Ίσως θα έπρεπε κάποιος να τους το πει τελικά αυτό...

0 βρήκαν το μπουκάλι:

Τοπογραφία

Τα νησιά Γκαλάπαγκος είναι ένα αρχιπέλαγος αποτελούμενο από 13 κύρια ηφαιστειακά νησιά, 6 μικρότερα νησιά, και 107 βράχους και νησάκια, ανήκει πολιτικά στο Εκουαδόρ και είναι φημισμένο για τον απέραντο αριθμό ενδημικών ειδών τους και τις μελέτες που έκανε εκεί ο Κάρολος Δαρβίνος, οι οποίες οδήγησαν στη θεωρία της φυσικής επιλογής.

Μηνύματα

Διαλέξεις στην Αθήνα